Vriendelijk en behulpzaam Jarenlange ervaring in voegwerken Renovatie historische panden

Knipwerk

Wilt u knipwerk laten uitvoeren voor uw gevel, of bent u benieuwd naar het belang daarvan? We werken onder andere aan oudere en monumentale panden, om een goede basis te leggen voor het nieuwe voegwerk. U kunt het knipwerk zien als een noodzakelijke vorm van voorbereiding, om ervoor te zorgen dat we de gevel grondig kunnen reinigen en de voegen vanuit de basis goed op kunnen bouwen, voor een optimaal herstel van de constructie waar het om gaat.

Uithakken tot de specie

Het knipwerk richt zich op het uithakken tot aan de specie. Gaat het om een zeer harde voeg, waarbij het niet goed lukt om deze netjes uit te hakken? Dan kunnen we die uitslijpen, om toch het gewenste resultaat te bereiken. Indien u de gevel tevens wilt laten reinigen zullen we eerst het knipwerk verzorgen, om u daar optimaal mee van dienst te kunnen zijn. We reinigen de gevel grondig en maken op die manier een optimale hechting van het nieuwe voegwerk mogelijk.

Voorbereiding voor het voegwerk

Het knipwerk zorgt als het ware voor een voorbereiding voor het voegwerk, het zorgt ervoor dat we met de bekende schone lei kunnen beginnen. Dit komt de levensduur van de nieuwe voeg aanzienlijk ten goede en is daarom van groot belang. Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met knipwerk op het moment dat u een ander type of een andere kleur voeg wilt laten aanbrengen, of wanneer het van belang is dat het voegwerk opnieuw wordt uitgevoerd omwille van de kwaliteit. Ook voegen hebben niet het eeuwige leven, zelfs niet wanneer deze professioneel en vakkundig voor u zijn aangebracht.

Wilt u meer weten over het belang van knipwerk, of de wijze waarop we hiermee voor u aan de slag kunnen gaan? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.  Achternaam

  Straat + Huisnummer

  Postcode

  Plaats

  Telefoonnummer

  Email

    Alle velden zijn verplicht